Нов пост

Нов пост

-СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДАТА- 22 март, Светски ден на водата. Еден ден со цел да се потсетиме и да се нагласи не само важноста на водата, туку и потребата за правилна употреба на ресурсите на вода. Секоја година, Светскиот ден на водата истакнува специфична тема која се...