Палапласт Системи за наводнување

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА И КАТАЛОЗИ

Системи за земјоделско наводнување – црева капка по капка

| PALAPLAST |

Поп Ап Прскалки и опрема за парково наводнување

| HUNTER |

Оранжерии- црева за греење, стеги за фолии и додатоци

| PALAPLAST |

uPVC-Цевки-Вентили-Фитинг за базени и фонтани

| PALAPLAST |

Електрофузија и челно варење

PEX – PERT – Flex PPR – Геотермија

 ПЕ црева за заштита на кабли

Нови производи за наводнување

Брендови