КОНТАКТ

Адреса

Ул. Интернационални Бригади бр.5б

(до ресторан Дојрана) – Скопје 

Телефон

Тел./Фах: ++ 389 (0)2 2460-395

Бранислав: 070/ 230-987

Марјан: 071/ 777-047

Емаил

info@banesta.mk

Банеста

Банеста – Palaplast

Најголем избор на

  • Системи за земјоделско и парково наводнување
  • Греење на оранжерии
  • Системи против замрзнување на насади