Системи за заштита од замрзнување

ANTI FROST SYSTEMS

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ЗАРАБОТУВАЧКАТА ОД ВАШИТЕ НАСАДИ.

Зголемете ја заработувачката од вашите насади со системите на Палапласт наменети за заштита од раните пролетни мразови.

Заштитете ги насадите пред да биде доцна

Еднократна инвестиција за доживотен бенефит

Секоја помала загуба од замрзнатите насади, носи поголема добивка на род

Прочитај повеќе за начинот на поставување на Anti Frost System.

ИНВЕСТИЦИЈА КОЈА ЌЕ ГИ ЗГОЛЕМИ ВАШИТЕ ДОБИВКИ СЕКОЈА ГОДИНА


Начин на поставување на Anty Frost System

Системи со прскалки