Хантер (Hunter)

Поп Ап (pop up) прскалки за наводнување и контролери и тајмери за автоматски системи за наводнување

Хантер Hunter Industries е американска компанија која обезбедува висококвалитетни, ефикасни решенија за наводнување. Производите на Хантер наоѓаат примена во резидентни дворови, стадиони, национални знаменитости, тематски паркови, градски паркови, трговски комплекси, хотели и општински згради низ целиот свет.

Хантер е глобален производител на Поп Ап (pop up) прскалки за наводнување и контролери и тајмери за автоматски системи за наводнување. Сегашната производна линија за наводнување вклучува ротаторски поп-ап (pop up) прскалки со висока ефикасност, спреј чадорести прскалки, електромагнетни вентили, тајмери, централни контролери и сензори за дожд.