ОРАНЖЕРИИ - ГРЕЕЊЕ И НАВОДНУВАЊЕ

 

 


     

Оранжерии, греење и наводнување, црева, микропрскалки, капалки, стеги за најлон, систем за греење, систем за разладување (оросување) и наводнување.

 

Понуда

Системи за греење и наводнување во вашите оранжерии. Стеги (клипси) за прицврстување на фолија, држачи за домати и многу други додатоци. Кај нас ќе најдете се што ви е потребно за вашиот пластеник, оранжерија и фолија!