Нов пост

Нов пост

-СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДАТА- 22 март, Светски ден на водата. Еден ден со цел да се потсетиме и да се нагласи не само важноста на водата, туку и потребата за правилна употреба на ресурсите на вода. Секоја година, Светскиот ден на водата истакнува специфична тема која се...
Нов Производ

Нов Производ

НОВИОТ ПРОИЗВОД ФИЛТЕР “СУПЕР” – 2″ ФИЛТЕР “SUPER” -2″ “TYPHOON”  е филтер со дискови кој служи за отстранување на најситните честички од водата за наводнување. Филтерот е со ергономски дизајн изработен од...