Нов Производ

Нов Производ

НОВИОТ ПРОИЗВОД ФИЛТЕР “СУПЕР” – 2″ ФИЛТЕР “SUPER” -2″ “TYPHOON”  е филтер со дискови кој служи за отстранување на најситните честички од водата за наводнување. Филтерот е со ергономски дизајн изработен од...